Onze bezorgbestellingen worden rondgebracht met onze 100% elektrische bestelwagen, die bij onze winkel wordt opgeladen met onze groene stroom-aansluiting, volledig CO2-neutraal dus. Naar ons idee weer een belangrijke stap in de richting van een duurzamere wereld. Ook daar staan we voor.Sinds enige tijd zijn bij ons de zonnepanelen geinstalleerd, dus de winkel en de bus draaien nu ook op zonne-energie.

Vanaf nu hebben wij ook als winkel het Eko-keurmerk.
dit houdt in dat in principe voornamelijk biologische produkten met een biologisch keurmerk worden verkocht(minimaal 90%) en dat ook de rest van de bedrijfsvoering zodanig is dat er maximaal rekening wordt gehouden met de impact op het milieu. voor meer info zie ook www.eko-keurmerk.nl

Begin dit jaar hebben wij een aanvraag gedaan voor een biologisch Skal-keurmerk voor onze winkel. Na een toegangsinspectie zijn wij goedgekeurd en mogen we het Skal-keurmerk voeren. Ons Skal-nummer is  111009.Kijk ook op Skal.nl voor de eisen en voorwaarden.

 

Aan alle bezorgklanten van de Vlierstee Natuurvoeding.

Betreft afhaalpunt de Boekenberg.

 

Vorig jaar maart ontstond door de toen aangekondigde Covid-maatregelen ineens de situatie dat wij niet meer in de Boekenberg terecht konden om bestellingen neer te zetten , die daar opgehaald konden worden. Hierdoor hebben wij onze service aan moeten passen en zijn wij overgegaan op alleen bezorging van deze bestellingen. Daarmee hebben we ook het werkschema in onze winkel aan moeten passen, naast de verdere maatregelen om open te kunnen blijven.

In de afgelopen tijd is gebleken dat dit voor de meeste van onze bezorgklanten, maar ook voor onszelf, een goede oplossing is geworden, die wij , wat ons betreft, graag zo willen voortzetten, ook nadat de Covid-maatregelen worden opgeheven.

Dit betekent dat wij niet meer in de Boekenberg terug komen met een afhaalpunt, maar doorgaan met de bezorgingen aan huis. Om u daarin tegemoet te komen, hebben wij het minimum bezorgbedrag vastgesteld op € 20,- , terwijl de bezorgkosten verlaagd worden naar € 1,50 per bezorging. Is de bestelling groter dan € 50,-, dan rekenen we geen bezorgkosten meer. Dit gaat gelden voor al onze bezorgklanten.

Wij hopen dat we u hiermee voldoende mogelijkheden geven om toch van onze gezonde, lekkere en biologische producten gebruik te blijven maken en zien uw bestellingen graag weer tegemoet, via de mail, telefoon of via de hopelijk snel beschikbare webshop.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen hierover of over andere zaken, dan horen we dat graag van u.

Sinds enige tijd kunt u bij ons ook terecht voor de groenteabonnementen van biologische boerderij Landzicht uit Strijen(Hoeksche Waard). hieronder stellen zij zich voor

Biologische boerderij Landzicht

Wij zijn Mees, Ageeth en Floor Visser van Boerderij Landzicht, een 100% biologisch landbouwbedrijf in Strijen, dat generaties lang in de familie is. Op onze boerderij telen we al ruim 30 jaar biologisch. In 1994 zijn we gestart met het telen speciaal voor abonnees van het groentenabonnement. De gewassen worden geteeld in de luwte van knotwilgsingels en hagen, die de biodiversiteit enorm verlevendigen. We telen heel veel verschillende soorten biologische groenten, fruit, aardappelen en spelt. Mees maakt speltpasta van de eigen geteelde spelt. Er zijn hoogstamfruitboomgaarden, er is een kruidentuin én een eenjarige bloemenpluktuin en dat is best bijzonder. Mede dankzij de afzet direct aan abonnees kunnen we op deze manier telen. Samen werken we aan een vruchtbare, gezonde toekomst voor zowel de abonnees als voor de boerderij!

Biologische groenten- en fruitpakketten

We leveren wekelijks op meerdere afhaaladressen onze diverse soorten groente- en fruitpakketten. Ter aanvulling bieden we ook aardappelen en speltpasta. Alles biologisch. Je kunt zelf kiezen welk abonnement het best bij je past. De pakketten worden gevarieerd gevuld met smaakvolle, verse groenten van het seizoen afkomstig van onze boerderij en die van bio-collega’s. Met tweewekelijkse nieuwe recepten helpen we je op weg te koken met de groenten uit je pakket. Ook op onze site vind je volop recepten, lekker en handig. Aanbod van het seizoen Je bent waarschijnlijk gewend om wekelijks te kiezen of je een bestelling doet. Wij werken op basis van een abonnement zodat we onze teeltplanning erop af kunnen stemmen en zodoende overschotten kunnen voorkomen en zeker zijn van afzet. Op basis van deze verbinding kunnen we met zekerheid ondernemen.

Flexibel abonnement

Het Landzicht-abonnement is tegenwoordig ook rechtstreeks te bestellen via de Vlierstee voor de afleverdag woensdag. u bestelt en betaalt bij ons en wij regelen de pakketten. wel krijgt Landzicht uw e-mailadres voor het opsturen van de nieuwsbrief en eventuele acties.

De Vlierstee Natuurvoeding bestaat 45 jaar!

Komt u ook gezellig langs op onze markt?

Met lokale telers, gratis koffie/thee en wat lekkers en speciale aanbiedingen.

Wanneer ?  Zaterdag 23 september

Hoe laat ?   09:00–17:00 uur

Waar ?        Hogeweg 7, Vierpolders

 

De Vlierstee Natuurvoeding

Echt Biologisch

LET OP;

IN DE WEEK VAN 25 T/M 30 SEPTEMBER WORDT IVM VAKANTIE NIET BEZORGD! DE WINKEL IS WEL GEWOON GEOPEND

Bekijk hier de folder met aanbiedingen voor komende week:

https://www.biotoppers.nl/~biotopper-upload/week38/promopartner_folder/

-Tammy baksoda 200 gram per potje nu € 2,69

-Salus Floradix ijzer-elixer 250 ml. per fles nu € 13,59 ,500 ml. nu € 22,39

-Your Organic Nature kokosbrood naturel 225 gram nu € 2,49

BROOD EN BANKET:

-Spelt volkoren desembrood heel nu € 4,99

-Appel-kaneel-, chocolade- of bosvruchtenmuffins per stuk nu € 1,75

-Spelt-gierst desembrood nu € 5,69

-Ambachtelijke speculaas per pakje nu € 2,89

 ZUIVEL EN VLEES:

-Marqt gerookte zalmfilet 140 gram per pakje nu € 7,99

-La Vie est Belle Tartino of zeewiersalade170 gram per pakje nu € 3,50

-La Vie est belle hazelnootburgers 190 gram nu € 3,50

-Fumagalli Prosciutto di Parma gesneden 70 gram per pakje nu € 6,69

AGF:

-Waspeen verpakt kilozak nu € 1,79

-Shiitake verpakt 100 gram nu € 2.59

-Trostomaten kiloprijs nu € 3,58

-Granaatappel per stuk nu € 1,25