Onze bezorgbestellingen worden rondgebracht met onze 100% elektrische bestelwagen, die bij onze winkel wordt opgeladen met onze groene stroom-aansluiting, volledig CO2-neutraal dus. Naar ons idee weer een belangrijke stap in de richting van een duurzamere wereld. Ook daar staan we voor.Sinds enige tijd zijn bij ons de zonnepanelen geinstalleerd, dus de winkel en de bus draaien nu ook op zonne-energie.

Vanaf nu hebben wij ook als winkel het Eko-keurmerk.
dit houdt in dat in principe voornamelijk biologische produkten met een biologisch keurmerk worden verkocht(minimaal 90%) en dat ook de rest van de bedrijfsvoering zodanig is dat er maximaal rekening wordt gehouden met de impact op het milieu. voor meer info zie ook www.eko-keurmerk.nl

Begin dit jaar hebben wij een aanvraag gedaan voor een biologisch Skal-keurmerk voor onze winkel. Na een toegangsinspectie zijn wij goedgekeurd en mogen we het Skal-keurmerk voeren. Ons Skal-nummer is  111009.Kijk ook op Skal.nl voor de eisen en voorwaarden.

 

Aan alle bezorgklanten van de Vlierstee Natuurvoeding.

Sinds enige tijd breiden wij onze bezorgservice uit met een route op Goeree-Overflakkee. Deze zal elke donderdag worden gereden op donderdagmiddag. Mede hierom is de route Hoogvliet e.o. verplaatst naar woensdagmiddag. Voor beide dagen geldt dat we uw bestelling liefst maandag en niet later dan dinsdag 12 uur hebben ontvangen. Alleen dan kunnen wij uw bestelling volledig uitleveren. 

Wij hopen dat we u hiermee voldoende mogelijkheden geven om toch van onze gezonde, lekkere en biologische producten gebruik te blijven maken en zien uw bestellingen graag weer tegemoet, via de mail, telefoon of via de binnenkort beschikbare webshop.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen hierover of over andere zaken, dan horen we dat graag van u.

Sinds enige tijd kunt u bij ons ook terecht voor de groenteabonnementen van biologische boerderij Landzicht uit Strijen(Hoeksche Waard). hieronder stellen zij zich voor

Biologische boerderij Landzicht

Wij zijn Mees, Ageeth en Floor Visser van Boerderij Landzicht, een 100% biologisch landbouwbedrijf in Strijen, dat generaties lang in de familie is. Op onze boerderij telen we al ruim 30 jaar biologisch. In 1994 zijn we gestart met het telen speciaal voor abonnees van het groentenabonnement. De gewassen worden geteeld in de luwte van knotwilgsingels en hagen, die de biodiversiteit enorm verlevendigen. We telen heel veel verschillende soorten biologische groenten, fruit, aardappelen en spelt. Mees maakt speltpasta van de eigen geteelde spelt. Er zijn hoogstamfruitboomgaarden, er is een kruidentuin én een eenjarige bloemenpluktuin en dat is best bijzonder. Mede dankzij de afzet direct aan abonnees kunnen we op deze manier telen. Samen werken we aan een vruchtbare, gezonde toekomst voor zowel de abonnees als voor de boerderij!

Biologische groenten- en fruitpakketten

We leveren wekelijks op meerdere afhaaladressen onze diverse soorten groente- en fruitpakketten. Ter aanvulling bieden we ook aardappelen en speltpasta. Alles biologisch. Je kunt zelf kiezen welk abonnement het best bij je past. De pakketten worden gevarieerd gevuld met smaakvolle, verse groenten van het seizoen afkomstig van onze boerderij en die van bio-collega’s. Met tweewekelijkse nieuwe recepten helpen we je op weg te koken met de groenten uit je pakket. Ook op onze site vind je volop recepten, lekker en handig. Aanbod van het seizoen Je bent waarschijnlijk gewend om wekelijks te kiezen of je een bestelling doet. Wij werken op basis van een abonnement zodat we onze teeltplanning erop af kunnen stemmen en zodoende overschotten kunnen voorkomen en zeker zijn van afzet. Op basis van deze verbinding kunnen we met zekerheid ondernemen.

Flexibel abonnement

Het Landzicht-abonnement is tegenwoordig ook rechtstreeks te bestellen via de Vlierstee voor de afleverdag woensdag. u bestelt en betaalt bij ons en wij regelen de pakketten. wel krijgt Landzicht uw e-mailadres voor het opsturen van de nieuwsbrief en eventuele acties.

 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan onze nieuwe website met bijbehorende webshop op het vertrouwde adres vlierstee.nl , zodat u nog makkelijker kunt kijken naar ons aanbod en een bestelling kunt plaatsen. Door enkele technische problemen en vakantietijd kan dit helaas nog enkele weken duren. we houden u op de hoogte.

 

Bekijk hier de folder met aanbiedingen voor komende week:

https://www.biotoppers.nl/~biotopper-upload/week31/promopartner_folder/

-Pineo mineraalwater met koolzuur in glazen fles literfles nu € 2,19

-Opia alcoholvrije wijn Cabernet Sauvignon(rood) of Chardonnay(wit) 750 ml. nu € 6,29

-Duqqa! BBQ-kruiden of hamburgerkruiden 40 gram nu € 3,79 , specerijenmix kip nu € 4.09

BROOD EN BANKET:

-Tempehbroodje per stuk nu € 2,49

-Volpittenbrood  nu € 4,79

-Vierkoren desembrood heel nu € 4,29

-Pane Maire volkoren tarwe-haverbrood met gist en desem nu € 3,99

 ZUIVEL EN VLEES:

-Kourellas kefir op melkbasis 250 ml. naturel nu € 1,59 , aardbei, vanille of sinaasappel nu € 2,19

-Van de Koe kruidenboter 75 gram nu € 2,99

-Wheaty superheldburgers of mini-worstjes vegan 200 gram nu € 3,89

AGF:

-Bindsla(little gem) per 2 stuks verpakt nu € 2,29

-Perziken kiloprijs nu € 6,38

-Bloemkool per stuk nu € 2,79

-Portobello verpakt 150 gram nu € 1,99