Ons afhaalpunt in Spijkenisse is in bibliotheek “De Boekenberg” op de benedenverdieping bij de lift elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur. Voorlopig niet i.v.m. de corona-maatregelen in de bibliotheek

Onze bezorgbestellingen worden rondgebracht met onze 100% elektrische bestelwagen, die bij onze winkel wordt opgeladen met onze groene stroom-aansluiting, volledig CO2-neutraal dus. Naar ons idee weer een belangrijke stap in de richting van een duurzamere wereld. Ook daar staan we voor.Sinds enige tijd zijn bij ons de zonnepanelen geinstalleerd, dus de winkel en de bus draaien nu ook op zonne-energie.

Vanaf nu hebben wij ook als winkel het Eko-keurmerk.
dit houdt in dat in principe voornamelijk biologische produkten met een biologisch keurmerk worden verkocht(minimaal 90%) en dat ook de rest van de bedrijfsvoering zodanig is dat er maximaal rekening wordt gehouden met de impact op het milieu. voor meer info zie ook www.eko-keurmerk.nl

Tegenwoordig is de winkel in Vierpolders ook op donderdagmiddag geopend, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Vanwege de Corona-maatregelen is de Boekenberg wel geopend, maar nog met de nodige beperkingen. Om die reden is er ook voorlopig geen afhaalpunt. Wel kan er  in overleg bezorgd worden. Het minimum bestelbedrag gaat hiervoor omlaag naar € 20,-. Deze maatregel geldt voor alle klanten die van onze bezorging gebruik willen maken.

Als u daarvan gebruik wilt maken, laat u dat dan aub bijtijds aan ons weten. via de mail vlierstee@planet.nl of telefonisch op nr. 0181 461997. Dan nemen we contact op over het bezorgmoment en de verdere mogelijkheden.

Verder vragen wij om uw begrip voor de maatregelen die wij moeten nemen om het mogelijk te maken dat u bij ons uw boodschappen kunt blijven doen of bestellen. Als iedereen hieraan meewerkt kunnen we dit ook op een goede manier voortzetten. Dit zijn de maatregelen die wij genomen hebben:

-behoudt de afstand tot elkaar van minimaal 1,5 meter.

-om dit mogelijk te maken maximaal 5 klanten tegelijk in de winkel. volg hierbij onze aanwijzingen

-reinig bij binnenkomst uw handen. hiervoor staat iets klaar.

-betaling bij voorkeur alleen met de pin

verder bieden wij ook de mogelijkheid om bestelde boodschappen tijdens openingstijden bij ons af te halen. Op het moment dat u bij ons bestelt, overleggen wij wanneer u de bestelling kunt komen afhalen. Voor bezorging gaan we ook de mogelijkheden uitbreiden: dinsdagavond voor Hellevoetsluis en Westvoorne. Vooral bij versproducten willen we graag bijtijds uw bestelling weten, liefst 2 dagen van te voren. Als u korter van te voren bestelt, kunnen we alleen leveren wat voorradig is.                                  Rest ons nog om iedereen in deze vreemde tijd sterkte te wensen en de hoop uit te spreken dat dit maatregelen zijn voor een korte duur.

 

Aanbiedingen geldig van 23 t/m 29 juni:

-le pain des fleurs krokante crackers boekweit zonder zout, kastanje of quinoa nu 40% korting

-Luna e Terra bietensap, rode druivensap of appel-mangosap 700 ml. nu 40% korting

-Viva Vegan dressing sweet mustard of Ceasar 370 ml. per fles nu € 2,49

-Biocafe filterkoffie regular 500 gram nu € 5,59 , Arabica nu € 6,59

BROOD EN BANKET:

-Havermoutbrood gist heel nu € 3,99

-Volkoren zonnepit desem heel nu € 3,59

-Gevulde koek met of zonder suiker per stuk nu € 1,49

-Zonnelied Flevo’s roggebrood 400 gram nu € 2,39

ZUIVEL EN VLEES:

-Drentse Aa kruidenboter 125 gram per pakje nu € 1,99

-Bastiaansen Graskaas kiloprijs nu € 10,35

-Zuiver Zuivel Demeter volle of halfvolle yoghurt literpak nu € 1,49

-Fish and More haring 2 stuks per pakje nu € 3,99

-Provamel sojayoghurt naturel 400 gram nu € 1,75 , Skyr stijl nu € 1,99

AGF

-Blauwe bessen 125 gram per bakje nu € 1,99

-Komkommer per stuk nu € 1,29

-Alfalfa kiemen 90 gram per bakje nu € 0,99

-Champignons wit 250 gram per bakje nu € 1,79

-Abrikozen kiloprijs nu € 5,98