Onze bezorgbestellingen worden rondgebracht met onze 100% elektrische bestelwagen, die bij onze winkel wordt opgeladen met onze groene stroom-aansluiting, volledig CO2-neutraal dus. Naar ons idee weer een belangrijke stap in de richting van een duurzamere wereld. Ook daar staan we voor.Sinds enige tijd zijn bij ons de zonnepanelen geinstalleerd, dus de winkel en de bus draaien nu ook op zonne-energie.

Vanaf nu hebben wij ook als winkel het Eko-keurmerk.
dit houdt in dat in principe voornamelijk biologische produkten met een biologisch keurmerk worden verkocht(minimaal 90%) en dat ook de rest van de bedrijfsvoering zodanig is dat er maximaal rekening wordt gehouden met de impact op het milieu. voor meer info zie ook www.eko-keurmerk.nl

Tegenwoordig is de winkel in Vierpolders ook op donderdagmiddag geopend, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Aan alle bezorgklanten van de Vlierstee Natuurvoeding.

Betreft afhaalpunt de Boekenberg.

 

Vorig jaar maart ontstond door de toen aangekondigde Covid-maatregelen ineens de situatie dat wij niet meer in de Boekenberg terecht konden om bestellingen neer te zetten , die daar opgehaald konden worden. Hierdoor hebben wij onze service aan moeten passen en zijn wij overgegaan op alleen bezorging van deze bestellingen. Daarmee hebben we ook het werkschema in onze winkel aan moeten passen, naast de verdere maatregelen om open te kunnen blijven.

In de afgelopen tijd is gebleken dat dit voor de meeste van onze bezorgklanten, maar ook voor onszelf, een goede oplossing is geworden, die wij , wat ons betreft, graag zo willen voortzetten, ook nadat de Covid-maatregelen worden opgeheven.

Dit betekent dat wij niet meer in de Boekenberg terug komen met een afhaalpunt, maar doorgaan met de bezorgingen aan huis. Om u daarin tegemoet te komen, hebben wij het minimum bezorgbedrag vastgesteld op € 20,- , terwijl de bezorgkosten verlaagd worden naar € 1,50 per bezorging. Is de bestelling groter dan € 50,-, dan rekenen we geen bezorgkosten meer. Dit gaat gelden voor al onze bezorgklanten.

Wij hopen dat we u hiermee voldoende mogelijkheden geven om toch van onze gezonde, lekkere en biologische producten gebruik te blijven maken en zien uw bestellingen graag weer tegemoet, via de mail, telefoon of via de hopelijk snel beschikbare webshop.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen hierover of over andere zaken, dan horen we dat graag van u.

 

Aanbiedingen geldig van 1 t/m 7 December:

-Alle molenaartje producten o.a. speltreep roodfruit en alle Piramide theebuiltjes nu 10% korting, bij 3 producten gratis kersthanger

-Terschellinger sap, diksap of siroop nu 20% korting

-Urtekram no perfume shampoo 500 ml. nu € 9,29 , douchegel nu € 8,45

-Allos soep in pot (1-persoons) o.a. tomaat-basilicum of pompoen-wortel nu per potje € 1,99

BROOD EN BANKET:

-Veluws vierkant gistbrood heel nu € 2,99

-rijstbrood desem heel nu € 3,99

-Spelt-havermoutje per stuk nu € 1,79

-Zonnelied Lemaire busbrood gist nu € 3,45

ZUIVEL EN VLEES:

-Biocumulus standyoghurt halfvol 500 gram per beker nu € 1,29

-Florentin Hummus of Hummus salade 200 gram nu € 2,61

-De Paddestoel groente- of kaasburgers 170 gram nu € 3,75

-Lebon magere runderstooflap +/-350 gram kiloprijs nu € 21,11

-De Oorsprong quiche div soorten 350 gram nu € 6,49

AGF

-Bleekselderij per stuk nu € 1,99

-Mandarijnen 2,2 kg per doosje nu € 5,99

-Waspeen verpakt kilozak nu € 1,39

-Oesterzwammen 150 gram per bakje nu € 2,49

-Kropsla per stuk nu € 1,69