Over ons

De Vlierstee is uw vertrouwde natuurvoedings- en dieetwinkel.

Onze winkel

In onze winkel verkopen wij een uitgebreid assortiment natuurvoedingsproducten, maar ook voor natuurlijke middelen voor de tuin en biologische schoonmaakartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Meer dan 90 procent van onze producten is voorzien van een biologisch keurmerk. Verder maken wij gebruik van duurzame energie (zonnepanelen) en het transport voor onze bezorgservice is
100 procent elektrisch. Bij De Vlierstee houden wij net als u rekening met het milieu. Vanzelfsprekend bent u altijd verzekerd van kwaliteitsproducten en mooie aanbiedingen.

Bekijk onze winkel

Afhalen of laten bezorgen

Voor al uw biologische boodschappen kunt u gedurende openingstijden langskomen in onze winkel in Vierpolders. Daarnaast kunt u elke woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur terecht op ons afhaalpunt in Bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse (eerste verdieping bij de lift) voor het afhalen van uw groente- en versabonnementen of andere telefonisch of per e-mail doorgegeven bestellingen. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling  thuis te laten bezorgen in Spijkenisse en in andere delen van Voorne-Putten.

Ons assortiment

In het assortiment van De Vlierstee vindt u een uitgebreid assortiment natuurlijke levensmiddelen. U kunt onder meer bij ons terecht voor biologische groenten en fruit, droogwaren van Natudis, brood en gebak van Bakkerij Verbeek, schoonmaakartikelen van Ecover en tuin- en plantverzorgingsproducten van Ecostyle. Wanneer u wekelijks een nieuwe voorraad groente, fruit en/of andere versproducten wilt ontvangen, kunt u kiezen voor de groenteabonnementen van Odin of wekelijks een tas versproducten van Vita.

Bezoek onze winkel

Om ons volledige assortiment biologische en natuurlijke levensmiddelen te bekijken kunt u het beste even langskomen in onze winkel. De Vlierstee is gevestigd in een oude boerderij aan de Hogeweg 7 in Vierpolders. Behalve uit Vierpolders zijn onze klanten ook afkomstig uit omringende plaatsen als IJzerenbrug, Zwarteweel, Heenvliet, Abbenbroek, Helletvoetsluis, De Kooistee en Oudehoorn. Heeft u een vraag over één of meer van onze producten, onze groente-, fruit en versabonnementen of over onze thuisbezorging, dan kunt u contact opnemen met De Vlierstee op telefoonnummer 0181-461997 of een e-mail sturen naar vlierstee@planet.nl .

Meer weten? Neem contact op!