Assortiment

Bij de Vlierstee bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod natuurvoedingsproducten, maar ook voor natuurlijke middelen voor de tuin en biologische schoonmaakartikelen kunt u bij ons terecht. Of u nu kiest voor onze droogwaren, onze groenteabonnementen of Vita-tassen, ons brood en gebak of onze producten voor- tuin en plantenverzorging: u bent altijd verzekerd van kwaliteit en een transparante herkomst. Meer dan 90 procent van onze producten heeft een biologisch keurmerk.

Droogwaren

Het meerendeel van onze droogwaren is afkomstig van Natudis. In ons assortiment droogwaren van Natudis vindt u onder meer biologische en biologisch-dynamische voedingsmiddelen, uiteenlopende producten voor mensen met een voedselintolerantie, allergie of overgevoeligheid, natuurcosmetica, natuurlijke verzorgingsproducten en ecologische was- en reinigingsmiddelen.

Groenteabonnement

Wilt u elke week een tas vol verse groenten en fruit ontvangen? Kies dan voor één van onze groente- en fruitabonnementen. De Vlierstee is onder meer een afhaallocatie van groenteabonnementen van Odin of de wekelijks tas versproducten van Vita. De groente en fruit zijn altijd dagvers, van het seizoen en biologische geteeld. Deze lekkere én gezonde producten vormen een uitstekende basis om afwisselende gerechten mee te bereiden.

Brood en gebak

Het brood en gebak bij De Vlierstee is afkomstig van Bakkerij Verbeek. Een deel van het brood wordt in onze eigen winkel afgebakken. Bakkerij Verbeek is één van de grootste en modernste biologische bakkerijen van Europa. In de bakkerij wordt gebruik gemaakt van moderne machines en productiemethodes. Naast het ouderwetse vaste natuurvoedingsbrood bakt Bakkerij Verbeek ook een traditioneel mals brood.

Tuin- en plantenverzorging

De tuin- en plantenverzorgingsartikelen in het assortiment van de Vlierstee zijn afkomstig van Ecostyle. Ecostyle levert al meer dan 50 jaar hoge kwaliteit biologische producten voor de tuin. De producten van Ecostyle hebben als doel de natuurlijke balans van bodem, plant en dier te herstellen of te behouden. De producten van Ecostyle zijn gebaseerd op kennis uit de natuur.

Kom langs bij De Vlierstee

Bezoek onze winkel in Vierpolders om ons volledige assortiment biologische en natuurlijke producten te bekijken. U vindt De Vlierstee aan de Hogeweg 7. Onze winkel is ook goed bereikbaar vanuit omringende plaatsen als IJzerenbrug, Zwarteweel, Heenvliet, Abbenbroek, Helletvoetsluis, De Kooistee en Oudehoorn.

Meer weten? Neem contact op!